SJ Photography flickr

Gott Nytt År, i år ska vi bli 200 000 fler på nätet!

Postad 2013-01-02 10:36 | Kategori: Artiklar

Det är fantastiskt vilken kraft som finns i att samverka i ett nätverk och finna personer att brinna med. Kampanjen Digidel visar att allas insatser spelar roll, varje persons engagemang gör skillnad. År 2013 är här och kampanjen Digidel 2013 kraftsamlar för att få med ytterligare 200 000 fler på nätet innan året är till ända.

Kampanjen Digidel 2013 är alla som gör insatser att öka den digitala delaktigheten över hela Sverige och delar med sig av sina erfarenheter här. Vi kan tillsammans åstadkomma underverk nu under år 2013 genom att dra nytta av varandras insatser, inte skämmas för att låna framgångsrika koncept och anpassa dem och utveckla dem efter lokala förhållanden. Tänk om vi alla dessutom fick med oss var sin ny Digidelvän under 2013 som kan dra nytta av tidigare erfarenheter i kampanjen!

Använd Digidels nätverk för att sprida och dela era metoder. Berätta om vad ni gör lokalt och berätta varför det är så viktigt att vi alla är delaktiga i vårt digitala samhälle. Vi på kansliet hjälper gärna till, så hör av er till ellen.pettersson@iis.se om ni är sugna på att gästblogga och dela med er av material.

Tillsammans i Digidel har vi en enorm kunskapsbank att ösa ur, så passa också på att ställa dina frågor till dina Digidelvänner och berätta för oss i kansliet vilka frågor ni funderar på inför Digidel 2013. Det finns fantastisk hjälp att få i nätverket.

Gott Nytt År!

 

Foto: Flickr.com SJ Photography