gamed2_digidel

Gå med

Du kan gå med i kampanjen Digidel 2013 antingen som privatperson eller om du jobbar för frågan digital delaktighet i en organisation. Det enda du skriver under på är att du vill vara med och verka för Digidels mål - 500 000 fler ut på nätet före slutet av 2013. Att vara med i kampanjen kostar inget. Alla som går med och är aktiva i kampanjen som privatperson kallar vi för Eldsjälar och organisationer som medverkar i kampanjen blir Partners.

Som registrerad medlem får du tillgång till en presentationssida och kan lägga upp och berätta om din insats på webbplatsen. Det behövs många insatser, stora som små, för att öka den digitala delaktigheten med ytterligare 500 000 svenska medborgare till 2013. Alla insatser är viktiga.

Utmaningen

Mellan 22 okt 2012 - 15 april 2013 har alla som är eller går med i Digidel möjlighet att vara med i tävlingen Utmaningen. Förutom ära står fina priser på spel. Läs mer om Utmaningen här.

Bli partner. Och delta i Utmaningen!

För organisationer (myndigheter, landsting, kommuner, företag, intresseorganisationer, ideella
organisationer och andra intressenter). Som Partner berättar ni vilka ni är på er presentationssida och kan skapa insatser inom kampanjens mål. Och delta i Utmaningen!

Bli partner

Bli eldsjäl. Och delta i Utmaningen!

För privatpersoner som går med i kampanjen. Och vill delta i Utmaningen! Eldsjälar får en egen presentationssida och kan lägga till pågående eller avslutade insatser. En eldsjäl engagerar och inspirerar med insatser inom kampanjens mål. Ge en hjälpande hand till en av dina nära och kära.

Bli partner

Läs mer om Utmaningen! >>